Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojom otkrivamo tačno mesto curenja vode u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom, kompletno odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcija curenja vode se obavlja uz pomoć najmodernije tehnologije i termalnih kamera koji detektuju i najmanje curenje vode iz vodovodnih cevi.

Detekcija curenja vode – Odgušenje kanalizacije

Detekcija curenja vode Ako je neophodno da se obavi detekcija curenja vode u Beogradu, odnosno u svim gradskim opštinama, gde god da se nalazite, mi smo na raspolaganju u svakom trenutku. Nudimo Vam sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda u bilo koje doba dana i noći, posebno kada su u pitanju hitne intervencije u Beogradu, koje ne mogu da čekaju. Curenje vode može da izazove mnogo veće probleme nego što ste mogli da zamislite, posebno kada voda stvori vlagu ne samo na vašem zidu, već i zidovima komšije u susednom stanu. Pozivanje vodoinstalatera u onom trenutku kada ste uočili neke nepravilnosti u radu Vašeg vodovodnog sistema, slavina, ventila za vodu i ostalih sanitarija, može i te kako da Vam kasnije uštedi i vreme i novac. Detekcija curenja vode će sigurno ubrzati proces saniranja štete, odnosno uklanjanja kvara. Nekada je malo teže utvrditi tačno mesto curenja vode iz cevi, međutim, mi za ovu, ali i sve ostale vodoinstalaterske intervencije koristimo isključivo najsavremeniju opremu koja se može naći na tržištu. Osim toga, licencirani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom odlično znaju da detektuju curenje vode, kao i ostale uzroke koji su doveli do nastanka tog problema. Pozivanjem naših vodoinstalatera dobijate brzu i efikasnu uslugu.

Detekcija curenja vode Beograd

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Gde god da se nalazite na celoj teritoriji grada Beograda, brz dolazak na adresu je zagarantovan. Do sada smo obavili na stotine detekcija curenja vode u Beogradu, pored toga i sve ostale vodoinstalaterske usluge koje Vam mogu zatrebati u nekom trenutku. Bez obzira da li Vam je potrebna detekcija curenja vode na Dorćolu, Novom Beogradu, Voždovcu, Rakovici ili nekoj drugoj gradskoj opštini, dobijate zagarantovano kvalitetnu uslugu, na svetskom nivou.

Detekcija curenja vode – Snimanje cevi kamerom

Detekcija curenja vode Kako bi se najbolje obavila detekcija curenja vode, vršimo snimanje cevi kamerom. U slučaju da je neophodno da se obavi detekcija curenja vode u zemlji, imamo sav neophodan alat i opremu da mesto curenja vode pronađemo u što kraćem roku. Retko kada je neophodno više vremena kako bi se pronašlo mesto odakle voda curi, ali je najvažnije da se nakon detektovanja obavi potrebna intervencija koja će sprečiti da ponovo dođe do ovog problema. Ako obavljamo snimanje cevi kamerom, to činimo uz pomoć kamera visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi, kao i cevi svih profila. Sve se nadzire putem računara, a od strane naših stručnih vodoinstalatera.

Detekcija curenja vode u zgradi

Ono što je takođe veoma važno naglasiti jeste to da nas možete pozvati kada je potrebna detekcija curenja vode u zgradi, odnosno u svim stambenim objektima u Beogradu. Kao što smo već naveli, koristimo specijalne kamere, takozvane termalne kamere koje garantuju preciznost i stopostotnu tačnost u utvrđivanju tačke curenja. Ovo je i te kako bitno, s obzirom da uz određivanje tačnog mesta, biramo najbolji prilaz i na taj način gledamo da to minimalno utiče na strukturu zida. Iako je važno da se što pre sanira problem curenja vode, takođe je važno da se ne razbija zid osim u najkritičnijim situacijama kada ne preostaje baš ništa drugo.

Detekcija curenja vode u zidu

Klijentima je veoma važno da nakon svake intervencije njihov životni ili poslovni prostor ostane uredan. Takođe je bitno da se svaka intervencija sprovede bez oštećenja zida ili pločica. U slučaju da je vlaga već dosta oštetila zid, može doći i do curenja vode iz zida, kao i neprijatnih mirisa. Kada je tek početna faza problema, brzom intervencijom sprečavamo nastanak ovih neprijatnosti i većih oštećenja. Vaše je samo da nas pozovete i mi ćemo se odmah pobrinuti da što pre povratite funkcionalnost prostora.

Detekcija curenja vode u zemlji

U zavisnosti od pucanja cevi, može doći do curenja vode u zemlji. U letnjem periodu je pucanje cevi u zemlji malo ređe u odnosu na zimske uslove, ali je podjednako isti problem kada do pucanja cevi dođe. Mi ćemo obaviti precizno detektovanje i saniranje pukotine cevi. Dovoljan je samo jedan Vaš poziv i dolazimo na datu adresu sa specijalnom opremom i kamerama uz pomoć kojih najbolje određujemo tačno mesto pucanja. Ukoliko do sada niste imali sličnih problema, važno je da nas kontaktirate čim primetite bilo kakvu promenu u dvorištu, konstantno blato ili drugačiji protok vode u cevima. Sve ono što je drugačije u odnosu na dosadašnji rad Vašeg vodovodnog sistema bi trebalo prijaviti vodoinstalateru kako bi se blagovremeno reagovalo. Upravo u takvim situacijama možete računati na nas, gde god da se nalazite i bez obzira na doba dana i noći.

Detekcija curenja vode – Hitne intervencije

Curenje vode može da izazove velike probleme i nepredviđene troškove. S obzirom na to da ne možete uvek sami da odredite gde je tačno došlo do njenog curenja, tu smo mi da obavimo sve neophodne provere i analize. Hitne intervencije detekcije curenja vode su deo našeg svakodnevnog poslovanja i kao uigran tim kvalifikovanih vodoinstalatera, obučeni smo da ovaj problem rešavamo brzo i efikasno. Ako se obavi detekcija curenja vode hitno, sigurno će se sprečiti razvijanje samog problema, širenje vlage i oštećenja zida. Uvek smo Vam na raspolaganju za sve regularne i hitne vodoinstalaterske intervencije.

Detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama

Detekcija curenja vode Osim toga što smo dostupni na celoj teritoriji Beograda, važno je da napomenemo kako kod nas dobijate sve vodoinstalaterske usluge po najpovoljnijim cenama u Beogradu. U cilju nam je da sve naše usluge budu pristupačne svačijem džepu, a da se ne gubi na kvalitetu. Ovo je jedan od glavnih razloga zbog čega su naše usluge jedne od najtraženijih u gradu i zašto svakodnevno imamo veliki obim posla. Lociramo svaku nepravilnost na cevima, tako da nakon naše intervencije možete biti apsolutno mirni da se nešto slično neće ponoviti. Proverom vodovodnog sistema i ispravnosti cevovoda osiguravate za ubuduće Vaš privatni i poslovni prostor. Nudimo Vam sigurnost i funkcionalnost doma, dvorišta i svakog objekta u koji je uključen vodovod.

Iako je klijentima važno da se intervencija na vodovodnim cevima obavi što pre, takođe im je veoma važno da to bude kvalitetno i bez propusta. Zbog toga se mnogi pozitivno iznenade nakon našeg intervenisanja jer su imali negativnih iskustava sa vodoinstalaterima koji su amaterski obavili određenu intervenciju, a naplatili je po najskupljoj tarifi. Naši zadovoljni korisnici su naša najbolja reklama, zbog toga se trudimo da već dugi niz godina gradimo poverenje, promovišemo naše usluge u najboljem svetlu i održavamo kvalitet rada.

Naš tim je sačinjen od stručnih i kvalifikovanih vodoinstalatera sa višegodišnjim iskustvom. Pored savremene opreme koju koristimo kada je neophodno da se obavi detekcija curenja vode, takođe posedujemo i najbolju opremu za odgušenje kanalizacije, savremena WOMA vozila, sajle, alat i kvalitetne originalne delove za zamenu. Idemo u korak sa svim inovacijama iz oblasti pružanja vodoinstalaterskih usluga. Ljubazni i profesionalni vodoinstalateri su tu da odgovore na sva Vaša pitanja i pruže Vam detaljne informacije ukoliko za time ima potrebe. Ne oklevajte da nas upitate šta god da Vas zanima, otvoreni smo za sve konsultacije i sve predloge. Zajedničkim dogovorima dolazimo do najboljeg cilja, posebno kada je u pitanju izvođenje vodoinstalaterskih radova, adaptacija kupatila, ugradnja sanitarija i sve ono što će Vaš prostor činiti funkcionalnim i lepšim.

Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Poštujemo sve rokove predviđene za završetak intervencije, kao i termine dolaska na adresu u slučaju da želite zakazivanje određenog datuma ili dana. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, samo nas pozovite. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button