Odgušenje slivnika

Odgušenje slivnika radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda za fizička i pravna lica. Za odgušenje slivnika, odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, cele godine i tokom praznika. Odgušenje slivnika u zavisnosti od intenziteta, vršimo mašinskim odgušenjem kanalizacije ili ručno sajlom. Oba metoda su podjednako efikasna, a samim tim i dugoročna.

Odgušenje slivnika – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje slivnika Slivnici su samo još jedan vid zaštite u okviru sanitarija koji imaju funkciju ne samo propuštanja vode već i eventualnog zadržavanja materija koje ne bi trebali da kroz iste propuštamo. Ukoliko su još na bilo kakav način dodatno zaštićeni, slivnici su i više nego korisni.

Po učestalosti, zagušenje slivnika je u vrhu liste. To možemo i mi iz iskustva potvrditi jer su slivnici zaista „kritična tačka“ i u domovima i u preduzećima.

Za odgušenje slivnika najčešće koristimo uobičajene metode poput sajli. One su nam efikasna i brza metoda kojom smo do sada uspešno rešili problem zagušenja. Odgušenje slivnika se u zavisnosti od stepena zagušenja može odgušiti i vakum gumom ili pak mašinskim putem. Uvek nakon obavljenog posla, sugerišemo klijentima da je održavanje slivnika odličan način da se preventivno spreče različite vrste zagušenja. Samo je dovoljno malo truda da bi dugoročno bili sigurni u pogledu toga.

Ipak i ako vas u nemilo doba zadesi zagušenje slivnika, i voda iz sanitarije krene da se vraća i izliva, onda je rešavanje ovakvog problema veoma hitna stvar.

Naš tim veoma iskusnih majstora vam može pomoći ukoliko vas ovakav problem zadesi, u bilo koje doba dana. Mi posedujemo sve što treba od opreme sa kojom se odgušenje slivnika rešava brzo i kvalitetno i što je najvažnije bez ponovnog navraćanja u budućnosti.

Kod nas ne važi princip da je problem rešen na kraće vreme. Za nas je bitno da posao obavimo kvalitetno i da se potrudimo da sva moguća mesta zagušenja pronađemo i otklonimo. Sam proces odgušenja slivnika ne traje dugo. Dovoljno je kratko vreme da celokupan posao obavimo efikasno.

Posebno ističemo da smo u celom gradu poznati ne samo po kvalitetnoj usluzi već i po povoljnosti iste. Ukažite nam poverenje i vi ukoliko se baš ovih dana suočavate sa neprohodnim slivnicima. Bilo da je reč o ovom problemu sa slivnicima u stanu, kući ili u toaletima poslovnog prostora, mi vam možemo u svim situacijama pomoći. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu odgušenja slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button