Čišćenje kanalizacionih cevi

Čišćenje kanalizacionih cevi vršimo za fizička i pravna lica na teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje kanalizacije pod pritiskom, otpušavanje kanalizacije woma vozilom kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje kanalizacionih cevi rade profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom kako za odgušenje kanalizacije tako i za sve vodoinstalaterske usluge.

Čišćenje kanalizacionih cevi – Odgušenje kanalizacije

Čišćenje kanalizacionih ceviKroz kanalizacione cevi svakoga dana prolazi dosta prljavština, otpadnih voda i svega ostalog. Vremenom dolazi do taloženja materija poput kamenca koji u kombinaciji sa drugim supstancama postepeno smanjuje prohodnost kanalizacione cevi dok ne dođe do kompletnog zagušenja kanalizacionih cevi. Zagušenje kanalizacionih cevi se manifestuje ne odlaskom vode dalje u kanalizaciju, već vraćanjem iste, izlivanje vode, poplave…

Da bi čišćenje kanalizacionih cevi bilo delotvorno i dugoročno, prvo pristupamo odgušenju kanalizacije. Odgušenje kanalizacionih cevi vršimo pod visokim pritiskom vode koju generiše voma vozilo. Woma generiše pritisak vode od 250 bari koji sa lakoćom prolazi kroz zagušenje cevi. Odgušenje cevi vršimo za kanalizacione cevi svih profila, odnosno prečnika. Nakon odgušenja kanalizacione cevi, da bismo joj povratili punu funkcionalnost, odnosno prohodnost od 100%, počinjemo čišćenje cevi.

Čišćenje cevi takođe radimo pod visokim pritiskom vode. Kod odgušenja kanalizacionih cevi, voda pod pritiskom izlazi u jakom koncentrisanom mlazu kroz specijalnu mlaznicu koja usmerava vodu napred u cev. Kod čišćenja kanalizacionih cevi, mlaz vode se preusmerava na više izlaza iz same mlaznice koja skida kompletnu nagomilanu prljavštinu tokom godina sa zidova kanalizacionih cevi. Čišćenje cevi radimo temeljno, profesionalno, brzo i kvalitetno i svakoj kanalizacionoj cevi vraćamo stopostotnu funkcionalnost. Čišćenje cevi vršimo za spoljnu kanalizaciju, uličnu kanalizaciju, fekalnu ili kuhinjsku vertikalu, odvode, kanalizacionu horizontalu

Ukoliko je i vama potrebno čišćenje cevi, odgušenje cevi ili odgušenje spoljne kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i brzo ćemo biti na vašoj adresi. Za odgušenje kanalizacije kao i za čišćenje cevi odnosno pranje kanalizacionih cevi posedujemo kompletnu opremu, počev od mašina, sajli, kombi vozila sa woma tehnologijom, specijalne kamione i cisterne za odgušenje kanalizacije, odgušenje cevi, čišćenje kanalizacije, čišćenje septičkih jama kao i za pražnjenje septičkih jama.

Uslugu čišćenja kanalizacionih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button