Čišćenje dvorišnih slivnika

Čišćenje dvorišnih slivnika vršimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika, čišćenje odvodnih slivnika kao i za odgušenje odvodnih i kišnih oluka dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje dvorišnih slivnika vrše profesionalni vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom kako za odgušenje kanalizacije tako i za sve vodoinstalaterske usluge.

Čišćenje dvorišnih slivnika – Odgušenje kanalizacije

Čišćenje dvorišnih slivnikaDvorišni slivnik je zadužen za odvođenje kišnice dalje u odvod i kao takav je veoma bitan deo svakog objekta. U dvorišnom slivniku se tokom godine, odnosno godišnjih doba talože razne materije. Neke od njih su svakako pesak, mulj, kamenčići, lišće, grane itd. Kako se materije gomilaju, prohodnost dvorišnog slivnika se sve više i više smanjuje dok u jednom trenutku ne dođe do potpunog zagušenja. Zagušenje dvorišnog slivnika može izazvati izlivanje vode, odnosno ne odlaženje vode dalje niz odvod i ulazak vode u podrumske prostorije ili stanove. Da biste sprečili izlivanje vode, potreban vam je pouzdan vodoinstalater sa kompletnom opremom za odgušenje i čišćenje dvorišnih slivnika.

Bez obzira na intenzitet zagušenja, vaše lokacije i vremena poziva uvek možete da računate na nas. Posedujemo kompletnu opremu za odgušenje kanalizacije i čišćenje slivnika u dvorištu, počev od sajli, mašina za odgušenje kanalizacije, woma vozila za odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode kao i specijalne kamione i cisterne kako za odgušenje kanalizacije tako i za crpljenje otpadnih voda, čišćenje septičkih jama… Za čišćenje slivnika u dvorištu koristimo woma tehnologiju, odnosno odgušenje dvorišnih slivnika pod pritiskom a zatim i čišćenje slivnika u dvorištu i skidanje naslaga sa zidova cevi. Čišćenje slivnika u dvorištu radimo temeljno, kvalitetno, brzo i pouzdano.

Ukoliko i vi imate problema sa zapušenim dvorišnim slivnikom ili su vam potrebne bilo koje vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini. Pored moderne tehnologije za odgušenje kanalizacije posedujemo i višegodišnje iskustvo u čišćenju dvorišnih slivnika i odgušenja u globalu. Tokom poslovanja stekli smo veliko poverenje klijenata, a nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje koje sigurno nećemo izneveriti.

Uslugu čišćenja dvorišnih slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button