Odgušenje kade

Odgušenje kade radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Za odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje slivnika kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zagušenje kade u najvećem broju slučajeva nastaje od kose koja nam odpadne tokom kupanja koja u kombinaciji sa dodatnom prljavštinom stvori čep u odvodu. Delotvorne metode u nekoj meri mogu biti svakako i raznorazne hemikalije, ali je svakako odgušenje kade sajlom znatno efikasnije.

Odgušenje kade – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kadeAko govorimo iz našeg dosadašnjeg iskustva i koje smo vrste odgušenja najčešće obavljali onda možemo na prvo mesto staviti odgušenje kade ili odgušenje tuš kabine. Možda prvo mesto ova vrsta odgušenja deli sa odgušenjem kuhinjske vertikale.

Ipak, veoma česta su zagušenja kada pri čemu do tog problema dolazi tokom vremena, neprestanog korišćenja a da pri tome se ne vodi baš u potpunosti računa o prolasku i drugih materija kroz slivnike.

Uvek smo tu da klijentima sugerišemo neke preventivne mere odgušenja koje zaista pomažu da se bar donekle spreči zagušenje. Ako bar malo truda uložimo u očuvanje slivnika, čisteći ih redovno posle kupanja, vodeći računa da druge materije pored vode ne prolaze kroz slivnike uz korišćenje najednostavnijih mrežica, možemo dobiti zaista mnogo.

Nekada i pored ovakvog truda mogu da se dogode zagušenja slivnika kade ili tuš kabine. Na to može na primer uticati i zagušena vodovodna mreža susednih stanova. Bez obzira na to kako sve može da dođe do zagušenja, najvažnije je imati pouzdanog vodoinstalatera koji je dobro upućen u metode za odgušenje kade. Kada kažemo profesionalni majstor to podrazumeva da je već iskusan u pogledu odgušenja, da je efikasan u rešavanju ovog problema, da ima dobar alat, da poznaje sve moguće metode koje su delotvorne po pitanju zagušenja i da je spreman da na poziv klijenta odgovori jako brzo.

Sve što smo naveli su odlike baš naših majstora. Mi se zaista iz godine u godinu trudimo da sve navedene odlike zadržimo ali i da se u tom pogledu unapredimo. „Pošlo nam je od ruke“ da mnogi klijenti širom Beograda budu i više nego zadovoljni. Za takav uspeh potrebni su kvalitetan rad, pouzdanost i veliko poverenje koje u nekim slučajevima traje već godinama. Ako ste se nažalost suočili sa zagušenjem kade, pozovite nas već sada i smatrajte problem rešenim.

Uslugu odgušenja kade pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button