Odgušenje odvodnih i kišnih oluka

Odgušenje odvodnih i kišnih oluka radimo na celoj teritoriji Beograda za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Za odgušenje odvodnih i kišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje odvodnih slivnika kao i za sve hitne intervencije i odgušenje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje odvodnih i kišnih oluka rade profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom u odgušenju kanalizacije i u svim vodoinstalaterskim uslugama.

Odgušenje odvodnih i kišnih oluka – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje odvodnih i kišnih olukaSvaki prostor, bilo da je u pitanju stambeni, poslovni ili industrijski mora da ima sistem odvođenja kišnice, odnosno instaliran oluk koji sakuplja vodu i odvodi je u slivnik. Tokom promene godišnjih doba dolazi do taloženja određenih materija u samom oluku koji mogu uticati na njegovu prohodnost. U oluku se u najvećem broju slučajeva gomilaju grančice, lišće i neorganske materije koje su dospele u oluk. Kako utiču na smanjenu prohodnost odvodnih ili kišnih oluka, moguće je da u jednom trenutku dođe do zagušenja odvodnog ili kišnog oluka. Zagušenje odvodnog ili kišnog oluka se najbolje manifestuje usled kiše kada se voda ne odvodi kroz oluk u slivnik već počinje da izlazi iz samog oluka.

Odgušenje odvodnih oluka kao i kišnih oluka u najvećem broju slučajeva otpušavamo pod visokim pritiskom vode. U svom asortimanu pored sajli, mašina za odgušenje kanalizacije i ostale opreme posedujemo i modernu tehnologiju za uklanjanje svakog zagušenja ili blokade iz oluka. Specijalnom penjalicom vršimo odgušenje odvodnih oluka kao i kišnih oluka pod pritiskom do 10 sprata. Odgušenje odvodnih oluka kao i kišnih oluka vršimo temeljno i kvalitetno, čime vraćamo prohodnost oluka na 100% funkcionalnosti.

Pored odgušenja odvodnih i kišnih oluka, takođe radimo i odgušenje kanalizacije, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika kao i čišćenje odvodnih slivnika. Nakon odgušenja oluka, po potrebi pristupamo čišćenju slivnika ukoliko je neka od materija iz oluka zagušila glavni slivnik.

Ukoliko je i vama potrebno odgušenje odvodnih i kišnih oluka ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem temeljno, pouzdano, kvalitetno i brzo.

Uslugu odgušenja odvodnih i kišnih oluka pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button