Čišćenje gajger slivnika

Čišćenje gajger slivnika radimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje gajger slivnika, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje odvodnih slivnika kao i za odgušenje odvodnih i kišnih oluka dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje gajger slivnika vršimo specijalnim pištoljima pod pritiskom koji razbijaju nataložene naslage.

Čišćenje gajger slivnika – Odgušenje kanalizacije

Čišćenje gajger slivnikaKao i kod dvorišnih slivnika, kod gajger slivnika je takođe moguće doći do zagušenja. Preko godine se u gajger slivniku gomilaju razne materije počev od peska, mulja, lišća, otpalih grančica… Vremenom se sužava prohodnost gajger slivnika sve dok voda uopšte više ne odlazi u gajger slivnik već krene da se izliva van. Zagušenje gajger slivnika je najviše primetno tokom većih kiša gde se na delu vidi značaj gajger slivnika kao i bilo kojeg drugog dvorišnog slivnika.

Odgušenje gajger slivnika, odnosno čišćenje gajger slivnika vršimo specijalnim pištoljima pod pritiskom. Pištolj se usmerava u pravcu gajger slivnika i pod pritiskom razbija sve nataložene materije koje smo pomenuli malopre. Ukoliko je zagušenje intenzivnije, proces se ponavlja više puta sve dok se ne temeljno ne očisti gajger slivnik. Nakon završetka čišćenja gajger slivnika pristupamo čišćenju glavnog odvoda i skidanja nataloženih naslaga sa zidova cevi da bi se omogućila potpuna prohodnost glavnog odvoda.

Za kompletno odgušenje kanalizacije kao i za čišćenje gajger slivnika posedujemo kompletnu opremu počev od sajli, mašina za odgušenje kanalizacije, kombi vozila sa woma tehnologijom, kamiona i cisterni za odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i za pražnjenje i čišćenje septičkih jama. Pored moderne tehnologije i opreme, tu je takođe i iskustvo. Poslujemo preko 30 godina na teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Naši vodoinstalateri poseduju bogato iskustvo kako za odgušenje kanalizacije, tako i za sve vodoinstalaterske usluge.

Ukoliko je i vama potrebno čišćenje gajger slivnika ili bilo koje druge hitne intervencije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Po vašem pozivu brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem.

Uslugu čišćenja gajger slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button