SERVIS BOJLERA

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Servis bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge radimo svakodnevno, na celoj teritoriji Beograda. Za servis bojlera u slučaju hitne intervencije kao što je pregrevanje bojlera, dostupni smo 24h dnevno.

Servis bojlera – Vodoinstalaterske usluge

Servis bojleraKorist od postojanja bojlera u kupatilu ili kuhinji je zaista velika i neprocenjiva. Zato je i nemoguće zamisliti danas stan bez bojlera. Takođe i kada je o kuhinji reč, nezamislivo je obavljati svakodnevne aktivnosti ako nemate pri tome toplu vodu.

Time bojler zauzima visoko mesto na listi prioritetnih uređaja koji su preko potrebni i u stambenom ili poslovnom prostoru.

Tokom vremena je neminovno da se naruši rad bojlera. Neminovno je na primer da se usled kamenca koji se tokom vremena taloži na grejačima, bojler znatno slabije obavlja svoju funkciju. Takođe, u tim situacijama je i znatno veća potrošnja električne energije.

Ako se na bilo koji način primeti da bojler ne radi više onako kako bi trebalo, onda je najbolje rešenje pozvati stručnog vodoinstalatera da obavi servisiranje istog.

Ako vam je poverenje poljuljano u dosadašnje vodoinstalatere ili ipak nemate broj profesionalnog vodoinstalatera koji se vrlo dobro razume u rad bojlera, onda smo mi idealno rešenje za vas.

U našu korist govori neverovatan broj klijenta čije smo poverenje zadobili dosadašnjim radom i sa nekima čak i dugogodišnjom saradnjom. Pored mnogih fizičkih lica koja nam poverenje ukazaju već godinama, u najvećoj meri i najduži vid saradnje imamo sa mnogim vlasnicima preduzeća.

Ako ste potencijalni naš klijent posebno vam ističemo da vam nudimo kvalitetnu, efikasnu i jako povoljnu uslugu servisa bojlera. U tom pogledu iskusni smo u radu sa najrazličitijim vrstama i tipovima bojlera. Za nas ni najmoderniji model bojlera nije prepreka da u slučaju kvara na istom nismo u mogućnosti da isti rešimo.

Bez obzira na tip kvara koji zadesi vaš bojler, mi smo tu da vam pomognemo. U timu okupljamo dovoljan broj iskusnih vodoinstalatera koji mogu da odgovore na sve izazove u pogledu složenijih kvarova ili u slučaju servisa većeg broja bojlera.

Za sve dodatne informacije pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.