Čišćenje oluka

Čišćenje oluka radimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda. Čišćenje oluka radimo za sve objekte do 10-tog sprata. Čišćenje oluka je još jedna od usluga koju smo uvrstili u našu ponudu vodoinstalaterskih usluga, jer je sam po sebi oluk važan deo objekta jer odvodi kišnicu. Ukoliko dođe do zagušenja oluka, voda ne može pravilno da se sliva što može dovesti do brojnih problema. Najčešće se oluci zaguše tokom jeseni, od lišća i druge prljavštine koja se taloži mesecima…

Čišćenje oluka – Odgušenje kanalizacije

Čišćenje olukaSvima nama je poznato koliki je značaj oluka na objektima i koliko je preko potrebno da oni budu prohodni. Tokom vremena vrlo često i lako dođe do zagušenja. Najčešće do zagušenja oluka dolazi usled nagomilavanja tokom vremena na primer lišća, šuta, mahovine, ali i drugih neočekivanih predmeta.

Čišćenje oluka za kuće i zgrade

Kako bi svoj objekat obezbedili i omogućili da vaši oluci budu u funkciji, potrebno je da imate na raspolaganju službu koja će to za vas odraditi. Ukoliko ste u nedostatku iste, mi vam možemo biti od velike pomoći. Za potrebe čišćenja oluka posedujemo sve što je neophodno. U tom smislu,  imamo dovoljan broj ljudi koji vrlo dobro poznaje adekvatne načine za čišćenje oluka i ujedno ima svu neophodnu aparaturu kako bi se ovaj psao sproveo brzo i kvalitetno. Čišćenje oluka vršimo pod pritiskom specijalnim woma vozilima uz pomoć penjalice do 10-tog sprata visine.

U tom smislu, vršimo čišćenje oluka za objekte na domaćinstvima, vikendicama, ali i na svim mogućim objektima u poslovne svrhe. Bez obzira da li je reč o zgradi veće spratnosti, poslovnom objektu velike kvadrature, industrijskom postrojenju ili sličnim objektima koji pri tome poseduju veliki broj oluka koje je nophodno očistiti, imajte na umu da vam mi i u takvim situacijama možemo pomoći.

Vrlo je česta pojava da se nakon izgradnje objekta, oluci napune preostalim šutom koji se nagomilao tokom same izgradnje. Zato, čišćenje oluka treba planirati kao jednu od krajnjih aktivnosti nakon izgradnje kako bi se obezbedila njhova prohodnost i samim tim zaštitio novoizgrađeni objekat od mogućih komplikacija.

Kada naši majstori dođu na vašu adresu povodom čišćenja oluka za koji sumnajte da je zatrpan i neprohodan, mi ćemo nakon obavljenog posla, odraditi i pregled stanja ostalih oluka. Vrlo često u takvim situacijama utvrdimo i dotrajalost limarije oluka i tada sugerišemo klijentima hitnu reparaciju. Za sve vrste intervencija u pogledu čišćenja oluka, na raspolaganju su vam naši profesionalni majstori koji će celokupan posao obaviti kvalitetno i u kratkom roku. Za sve dodatne informacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu čišćenja oluka pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button