Blog

Vodoinstalater odgušenje

Vodoinstalater odgušenje

Vodoinstalater odgušenje

Kod zagušenja kanalizacije važi jedno pravilo, ne čekajte da problem postane mnogo veći, pozovite vodoinstalatera na vreme. Klijenti često zanemaruju znakove koji ukazuju na to da je došlo do zagušenosti kanalizacije jer misle kako je problem privremen i da će nestati sam od sebe. Ovo često bude najveća greška jer se dužim odlaganjem rizikuje nastanak veće štete, a u najgorem slučaju poplave u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Ukoliko primetite da je potrebno više vremena prilikom oticanja vode iz sudopere, kade, umivaonika ili wc šolje, to je prvi znak da se zagušenje već dogodilo. Često se pravi greška čekanjem da u potpunosti izgubite funkcionalnost Vašeg kupatila ili sudopere pa tek onda angažujete vodoinstalatera, kada je zagušenje već ozbiljnije uzelo maha.

Dolaskom na Vašu adresu, vodoinstalater će utvrditi ozbiljnost situacije i odmah početi sa otklanjanjem problema. Ručno odgušenje kanalizacije primenjujemo onda kada je problem zagušenosti znatno manjeg intenziteta. Ova metoda odgušenja se uglavnom primenjuje kod odgušenja slivnika, odgušenje lavaboa, otpušavanje sudopere ili otpušavanje wc šolje. U ovom slučaju kada se govori o ručnom odgušenju kanalizacije, sama intervencija ne oduzima mnogo vremena, naravno ukoliko je stepen zagušenja manji. Pozovite nas čim primetite da je do zagušenja došlo, naš servis za hitne intervencije je dostupan 24h. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama.

Vodoinstalater odgušenje kanalizacije vrši po najpovoljnijim cenama u gradu. Naši profesionalni i pouzdani vodoinstalateri su Vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakvih pitanja koja se odnose na usluge koje pružamo. Ukoliko odgušenje ne može biti obavljeno ručno, odlučujemo se za mašinsko odgušenje kanalizacije za šta koristimo najsavremeniju opremu. Sve vrste usluga obavljamo na najvišem nivou, po svetskim standardima. Vodoinstalater odgušenje kanalizacije vrši na celoj teritoriji Beograda. Nakon intervencije Vam dajemo račun za kvalitet pruženih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Leave a comment

Call Now Button