Zamena ventila

Zamena ventila se vrši za ventile svih namena. Zamena ventila je,zbog hitnosti usluge, uvrštena u hitne intervencije. Dežurni vodoinstalater po prijemu poziva upućuje na vašu adresu jednu ili više ekipa električara da bi se zamena ventila obavila u što kraćem roku a time i smanjili dodatni troškovi klijenta. Zamena ventila kao i sve vodoinstalaterske usluge i odgušenja dostupne su 24h dnevno.

Zamena ventila – Vodoinstalaterske usluge

Zamena ventilaNaša usluga zamena ventila se podrazumeva kao hitna intervencija. Možda vam samo zvuči kao jako jednostavan posao i da njegova zamena može da se odloži. Ipak u praksi nije baš tako. Pokazalo se da ovaj vid problema može da izazove neverovatno velike havarije.

Kako bi ste to sprečili u svom domu ili poslovnom prostoru, havarije većih razmera zbog lošeg ventila, potrebno je a odmah reagujete i pozovete naše vodoinstalatere kad uvidite i malu nepravilnost.

Sumnjate li da je došlo do kvara na ventilu jer ste utvrdili da je vlažan u pojedinim delovima, nemojte gubiti na vremenu već nas odmah pozovite.

Zamena ventila nije dugotrajan posao niti spada u red skupih usluga. Naprotiv, reč je o jednoj veoma jeftinoj usluzi koju možemo za vas obaviti u rekordnom roku i time vas zaštititi od potencijalnih većih problema.

Postoji više vrsta ventila u nekom prostoru. Najpoznatiji je i takozvani „glavni ventil“ ali i „regularni ventil“. Svaki od njih ima svoju namenu a glavni je ključan za zatvaranje protoka u slučaju da je to preko potrebno.

Zašto je važno da su vam svi ventili ispravni?

Postoji više razloga a mi ćemo bar jedan ovom prilikom navesti. Ako se u prostoru zadesi neko curenje vode, u tim situacijama je jako važno da imate ispravan ventil uz čije zavrtanje možete prekinuti protok vode. Ukoliko ventil nije u tim situacijama ispravan već dotrajao ili napukao, stvar se dodatno komplikuje.

Osim što smo tu za vas kada je potrebna hitna zamena ventila svih vrsta u vašem prostoru, mi smo tu i ukoliko se odlučite da preventivno proverite status svih ventila. Svaki vid preventivnog delovanja vas može dodatno zaštititi i ujedno vam uštedeti novac.

Zamena ventila u stambenom ili poslovnom prostoru je naša regularna vodoinstalaterska usluga, koju možemo tokom cele nedelje obaviti za vas. Sve što vas dodatno zanima u vezi naše usluge zamene ventila, možete nas kontaktirati već danas.

Uslugu zamene ventila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button