Čišćenje odvodnih slivnika

Čišćenje odvodnih slivnika vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje odvodnih slivnika, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika, odgušenje odvodnih i kišnih oluka kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje odvodnih slivnika vrše profesionalni vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima odgušenja kanalizacije kao i na svih vodoinstalaterskim uslugama.

Čišćenje odvodnih slivnika – Odgušenje kanalizacije

Čišćenje odvodnih slivnikaOdvodni slivnici su kao i dvorišni i gajger slivnici podložni zagušenjima. Glavni uzročnici zagušenja odvodnih slivnika su svakako lišće, grane ili grančice, pesak, mulj i ostale neorganske materije nanesene vetrom. Materije koje se talože u slivniku vremenom smanjuju prohodnost slivnika sve dok ne dođe do potpunog zagušenja odvodnog slivnika. Zagušenje odvodnog slivnika se najbolje vidi nakon većih kiša i manifestuje se ne odlaskom vode dalje u glavni odvod već izlivanjem vode vam odvodnog slivnika.

Za čišćenje odvodnog slivnika kao i za kompletno odgušenje kanalizacije posedujemo kompletnu opremu. Kombinacija moderne tehnologije za odgušenje kanalizacije i znanje i iskustvo koje posedujemo nas čini savršenim i pouzdanim partnerom za čišćenje slivnika kao i za sve vodoinstalaterske usluge. Čišćenje slivnika vršimo specijalnim sajlama, mašinskim putem, čišćenje pod visokim pritiskom vode sa kombi vozilima opremljenih woma tehnologijom kao i specijalne kamione i cisterne za odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i za pražnjenje i čišćenje septičkih jama.

Poslujemo preko 30 godina na celoj teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Za odgušenje kanalizacije kao i za odgušenje odvodnih slivnika i njihovo čišćenje posedujemo kompletnu opremu i višegodišnje iskustvo. Ne postoji zagušenje koje nismo rešili kao ni blokadu koju nismo otklonili.

Ukoliko je i vama potrebno čišćenje slivnika ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Specijalizovani smo za odgušenje kanalizacije modernom tehnologijom.

Uslugu čišćenja odvodnog slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button