Vodoinstalaterske usluge

Pored odgušenja kanalizacije, pružamo i kompletne vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda, tokom cele nedelje, 24h dnevno. Iako specijalizovani za poslove odgušenja kanalizacije, uspešno rešavamo i ostale vodoinstalaterske probleme manje ili veće kompleksnosti…

Vodoinstalaterske usluge – Odgušenje kanalizacije

Mnogo je problema koji mogu da vas već danas iznenade a tiču se cevi, sanitarija, zagušenja i slično. Zato je preko potrebno imati profesionalnog, pouzdanog i kvalitetnog vodoinstalatera koji će vam efikasno obaviti sve vrste vodoinstalaterskih usluga.

Šta sve spada u vodoinstalaterske usluge?

Vodoinstalaterske uslugeIzmeđu ostalog, reč je o sledećim poslovima:

  • Ugradnja svih vrsta sanitarija,
  • Montiranje i nivelisanje bele tehnike
  • Priključivanje aparata na odvodne cevi
  • Rešavanje svih vidova curenja vode
  • Rešavanje kvarova na uređajima poput bojlera, mašina za veš i slično
  • Ugradnja nove ili menjanje stare vodovodne i kanalizacione mreže
  • Rešavanje velikih havarija poput poplava
  • Rešavanje svih tipova zagušenja počev od zagušenja slivnika, kuhinjskih sudopera, lavaboa, wc šolja, pisoara, čučavca kao i mnogo složenijih kakvo je zagušenje horizontale odnosno vertikale u objektima.

Sve navedene vodoinstalaterske usluge obavljaju naši obučeni majstori, koji se već dugo godina bave ovim poslom. U naš tim uključili smo dovoljan broj ljudi koji je spreman da odgovori na svaki zahtev koji klijenti svakodnevno potražuju od nas. Tokom našeg poslovanja, uvideli smo da sve više raste potreba klijenata za mnogim  vodoinstalaterskim uslugama. Zbog toga, svaki naš majstor je dostupan klijentima tokom celog dana.

Ujedno, pored kvalitetnih vodoinstalatera ne zaostajemo ni po pitanju opreme i alata. Pored nešto klasičnih instrumenata, posedujemo i znatno moderne mašine koje su važne za rešavanje većih i složenijih vodoinstalaterskih problema. Tokom godine, naša oprema se obnavlja konstantno i paralelno sa potrebama posla. Još jedna naša prednost u odnosu na naše konkurente jeste povoljnost usluge. Po tome smo prepoznatljivi širom Beograda i svih njegovih opština.

U korist našeg kvaliteta rada ide niz preporuka koje su nam uputila i fizička i pravna lica. Sa pravnim licima imamo i dugoročne saradnje koje su bazirane na ugovornoj osnovi što podrazumeva da smo im dostupni ne samo kada dođe do kvara već i u svrhu preventivnog reagovanja i nadzora. Ovaj vid saradnje je mnoge objekte obezbedio od potencijalnih većih havarija.

Sve što vas dodatno zanima a tiče se naših vodoinstalaterskih usluga, možete nas pozvati tokom celog dana.

Sve vodoinstalaterke usluge pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button