Odgušenje ulične kanalizacije

Odgušenje ulične kanalizacije radimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje ulične kanalizacije, odgušenje spoljne kanalizacije, odgušenje horizontale, čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje cevi kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje ulične kanalizacije posedujemo kompletnu opremu i dugogodišnje iskustvo kako za odgušenje kanalizacije tako i za sve vodoinstalaterske usluge.

Odgušenje ulične kanalizacije – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje ulične kanalizacijeUlična kanalizacije kao i svaka druga kanalizaciona mreža ili kanalizaciona cev je podložna zagušenju. Kao i u kanalizacionoj horizontali, u uličnoj kanalizaciji se skupljaju sve otpadne vode od svih stanova jedne ili više zgrada ili kuća, u zavisnosti od mesta zagušenja. Kada dođe do zagušenja ulične kanalizacije dolazi do stopiranja svog odlaznog saobraćaja i otpadnih voda. Pored širenja neprijatnih mirisa, u pojedinim prostorima ili stanovima na nižim spratovima je moguće izlivanje vode, poplave itd. Ukoliko dođe do izlivanja vode, trebate obavestiti sve stanare zgrade da ne puštaju nikakvu vodu, jer zbog nemogućnosti daljeg odlivanja se voda vraća kod vas u stan. Pre nego što obavestite komšije, pozovite nas da bismo došli u kratkom roku dok se izlivanje vode nije proširilo.

Odgušenje ulične kanalizacije – Temeljno, pouzdano i kvalitetno

Odgušenje ulične kanalizacije vršimo temeljno, kvalitetno, pouzdano i brzo. Kada nastupi zagušenje kanalizacije, bitno je u što kraćem roku otkloniti problem, odnosno odgušiti kanalizaciju. Za odgušenje ulične kanalizacije posedujemo kompletnu opremu, mašine za odgušenje kanalizacije, sajle, kombi vozila sa voma tehnologijom, specijalne kamione za odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i cisterne za crpljenje otpadnih voda i pražnjenje septičkih jama i dalji odvoz. Odgušenje ulične kanalizacije vršimo pod visokim pritiskom vode uz pomoć woma vozila. Woma generiše pritisak vode od 250 bari koji je dovoljan da otkloni svako zagušenje ili blokadu u kanalizacionoj cevi. Vršimo odgušenje kanalizacionih cevi svih profila. Nakon odgušenja ulične kanalizacije, radimo temeljno čišćenje kanalizacionih cevi takođe pod visokim pritiskom vode i skidamo nagomilanu prljavštinu sa zidova cevi kako bi povratili u potpunosti funkcionalnost ulične kanalizacije.

Ukoliko i vi imate problema sa zagušenom uličnom kanalizacijom ili vam je potrebno odgušenje kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno. U slučaju hitne intervencije brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem.

Uslugu odgušenja ulične kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button