Otpušivanje kanalizacije

Otpušivanje kanalizacije vršimo sedam dana u nedelji za fizička i pravna lica. Za otpušivanje kanalizacije, odgušenje kanalizacije, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za otpušivanje kanalizacije posedujemo profesionalne mašine i vozila za mašinsko odgušenje kanalizacije i odgušenje kanalizacije pod pritiskom.

Otpušivanje kanalizacije – Odgušenje kanalizacije

Otpušivanje kanalizacijeProblem koji se javlja u vidu zagušene kanalizacije najčešće nastaje usled mnogih otpadaka koji se mogu pronaći u cevima a tu dospevaju putem slivnika i odvoda, bilo da je reč o sudoperi, kadi, wc šolji, tuš kabini, itd. Kada zagusti, na raspolaganju Vam je tim najboljih vodoinstalatera koji su dostupni u svakom trenutku da dođu na datu adresu. Za otpušivanje kanalizacije nudimo najbolja rešenja i to sve pod upravom kvalifikovanih vodoinstalatera. Nakon što dođemo na Vašu adresu i utvrdimo intenzitet zagušenosti kanalizacije, primenjujemo određene mere odgušenja. Veoma je važno da nas pozovete čim primetite da Vaša kanalizacija šalje signale da postoji mogućnost zagušenja. Jasni znakovi da je do zagušenosti došlo su svakako sporo oticanje vode, zatim zvuk koji se čuje prilikom njenog oticanja, kao i neprijatni mirisi koji se obavezno javljaju. U najgorem slučaju može doći do ponovnog vraćanja vode na slivnik, a tada već postoji rizik od poplave.

Otpušavanje kanalizacije vršimo na celoj teritoriji Beograda, svakodnevno, u bilo koje doba dana. Hitne intervencije su naša specijalnost, a otpušivanje kanalizacije se definitivno vodi kao hitna intervencija. U zavisnosti od stepena zagušenosti obavljamo ručno odgušenje kanalizacije koje se vrši uz pomoć sajle ili mašinsko odgušenje kanalizacije. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam pružili uslugu na najvišem nivou, po svetskim standardima. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svom gradskim opštinama. Kada želite pouzdanog vodoinstalatera koji pored neophodnog znanja poseduje sve veštine i iskustvo za pružanje najkvalitetnije usluge, pozovite nas. Otpušivanje kanalizacije vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Nekada je brz dolazak na adresu od presudnog značaja kako bi se sprečila veća šteta, a mi Vam garantujemo da nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Vršimo sve vrste odgušenja, kao što su odgušenje tuš kabine, odgušenje lavaboa, odgušenje kade, odgušenje cevi, itd. Kamenac takođe može biti jedan od uzročnika zagušenosti, međutim kako bi sve bilo obavljeno profesionalno, prvo se proverava gde je došlo do zagušenja i koliko je stanje ozbiljno. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun za kvalitet pruženih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Vodoinstalaterske usluge pružamo čak i za vreme praznika.

Uslugu otpušivanja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button